Как да премахна конкретен потребител от акаунта си?

За да премахнете конкретен потребител, следвайте стъпките, описани по-долу:

  1. Отидете на Настройки на бизнеса > Екип
  2. Намерете този потребител, който желаете да изтриете
  3. Щракнете върху ИЗТРИВАНЕ
  4. Щракнете върху OK, за да потвърдите

Was this Section helpful?