Hoe voeg ik Bankrekeningen toe?

Om een bankrekening toe te voegen, volgt u onderstaande stappen:

1. Ga naar Instellingen > Uitbetaling Instellingen > Bankrekeningen
  2. Klik op TOEVOEGEN BANKREKENING
  3. Vul in Bankrekeninginformatie
  4. Klik op TOEVOEGEN BANKREKENING

Elke keer als er een nieuwe bankrekening is toegevoegd, wordt er een kleine transactie gemaakt op die account. Het is belangrijk nota te nemen van dit bedrag aangezien het vereist is uw bankrekening te verifiëren.

Het is mogelijk meerdere bankrekeningen toe te voegen aan uw account. Om dit te doen, dient u bovengenoemde stappen te herhalen voor elke toe te voegen bankrekening.

Was this Section helpful?