Cum șterg un anumit utilizator din contul meu?

Pentru a șterge un anumit utilizator, urmați pașii de mai jos:

  1. Accesați opțiunea Setări comerciale > Echipă.
  2. Localizați utilizatorul pe care doriți să îl ștergeți.
  3. Dați clic pe ȘTERGERE.
  4. Dați clic pe OK pentru a confirma.

Was this Section helpful?